De Tuin

Social Media:

Buitenleven

foto\'s buitenleven
De tuin wordt steeds vaker het verlengstuk van onze woning. Zo wordt het mogelijk te genieten tijdens alle momenten. Genieten in de omgeving waar een mens zichzelf gelukkig en veilig voelt in combinatie met toegevoegde luxe. Hierbij zijn de mogelijkheden legio en voor ieder een andere afweging. 
Of u nu wilt genieten in een jacuzzi met een glas champagne, uw tijd wilt doorbrengen in een ontspannen sfeer met familie en vrienden of juist wilt werken, buiten koken onder een boom of juist overkapping. Alles is mogelijk om uw paradijs te verwezenlijken.

Is buitenleven ook voor u belangrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Buitenleven

foto\'s buitenlevenfoto\'s buitenlevenfoto\'s buitenlevenfoto\'s buitenleven

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens