De Tuin

Social Media:

Jacuzzi

Jacuzzi
Wanneer wij jacuzzi's, whirlpools en spa's leveren werken wij slechts met de beste dealers en merken. Om deze reden werken wij samen met Vitalux. 

De buitenwhirlpools / spa's van Vitalux komen bij de amerikaanse producent Hawkeye vandaan. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is Hawkeye één van de leidende merken wereldwijd. Met hun eigen modelontwikkeling zorgen zij voor een ergonomisch schaalontwerp met geweldig zitcomfort.
Voor de onderdelen gebruikt Hawkeye alleen eersteklas merken zoals Microban schalen, Balboa besturing, Starite pompen en Waterway leidingwerk.

Wilt u ook genieten met b.v. een jacuzzi in uw tuin, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de jacuzzi's whirpools en spa's kunt u terecht op de website van Vitalux.

Jacuzzi

JacuzziJacuzziJacuzziJacuzzi

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens