De Tuin

Social Media:

Watertuin

watertuin
Water brengt tuinen tot leven, kalmeert door het rustgevende karakter en vermindert of voorkomt stress.
In de chinese leer "Feng Sui" staat water naast rustgevend voor inspirerend en het brengen van geluk.  En ook in andere (oude) culturen, zoals de oude Grieken en Romeinen wordt stromend water beschreven als ultieme toevoeging om optimaal te genieten.  Dit gaat terug tot de tuinen van MesopotamiĆ« waar de stad gezond werd gehouden dankzij het stromende water en waar de groene omgeving bijdroeg tot een bloeiende economie. 
Wij helpen bij het kiezen en aanleggen van een passende waterpartij. Denk bijvoorbeeld aan een Japanse waterpartij, speelse vijver, gietijzeren waterpompen of strakke tuin met  moderne water elementen. Kies voor water en geniet tevens van de aantrekkingskracht op dieren.

Wilt u meer informatie over het verwerken van water in de tuin, of andere vormen  van tuinen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Watertuinen

Watertuin waterelement overview fotoWatertuin waterelementwatertuinwatertuin

Testimonials

Overkapping bij mijn buren
Vorig jaar heeft Hoveniersbedrijf De Tuin bij mijn buren een hele mooie overkapping gemaakt in de tuin. Ze hebben hier het hele jaar door zo\'n plezier van gehad, dat ik nu ook graag iets in deze trend zou willen in mijn tuin.

Contactgegevens