De Tuin

Social Media:

Ontwerpfase

Het ontwerpen van een tuin is een samenspel van u als opdrachtgever en de ontwerper. Als ontwerper moet je jezelf goed kunnen inleven en luisteren naar de verwachtingen van de opdrachtgever. 
Het is een creatief proces waarbij inspiratie opgedaan wordt uit de omgeving van de tuin, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en verwerking van duurzame producten. 

Wij smelten de wensen en onze creativiteit samen tot uw paradijs. En, een tuinsfeer waarin u zicht thuis voelt is haalbaar in slechts 4 stappen. Samen met u gaan wij graag deze uitdaging aan.

Offerte aanvraag

Van idee tot droomtuin in 4 stappen:

Stap 1 - Kennismaking

We vangen aan met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Op deze wijze proeven wij de sfeer, nodig voor optimale aansluiting bij uw persoonlijke wensen. 
Tijdens dit gesprek horen wij graag wat u zelf aan idee├źn, wensen en eisen heeft. We schatten vrijwel direct mogelijkheden in zodat u redelijk weet waar u aan toe bent. 
Met deze input gaan wij aan de slag met ontwerpen van concept. 

Stap 2 - Concept & Prijsindicatie

U wordt bij ons op kantoor uitgenodigd waar u het concept gepresenteerd krijgt en een prijsindicatie aan u wordt voorgelegd. Beide zullen wij rustig met u doorlopen zodat u alles helder voor ogen heeft. Voor zover mogelijk, zullen wij tevens de geselecteerde materialen in onze showroom laten zien. 
Nadat alles is besproken en al uw wensen in het concept zijn verwerkt wordt het concept vakkundig omgezet tot een definitief tuinontwerp getekend op schaal.


Stap 3 - Definitief ontwerp & Offerte

Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons het definitieve ontwerp en de daarbij horende offerte. Na ondertekening nemen wij contact met u op om de planning te bespreken. Besproken wordt wanneer gestart zal gaan worden, welke dagen wij bij u werkzaam zijn en wanneer uw tuin opgeleverd zal worden. 

Stap 4 - Aanleg & Oplevering

Uw tuin is gereed. Onze medewerkers hebben uw tuin vakkundig aangelegd. Samen zullen we door de tuin lopen om de werkzaamheden welke wij hebben voltooid aan u voor te leggen. U krijgt van ons de informatie mee hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden. Daarnaast ontvangt u van ons een opleverdocument. Deze geeft u een half jaar garantie op de door ons aangebrachte beplanting.
Wij wensen u veel plezier en genot toe in uw nieuwe paradijs!

Afgeronde projecten

Moderne tuin met lavendelAfgeronde projectenAfgeronde projecten

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens