De Tuin

Social Media:

Quickhedge

Quickhedge
Een volwassen haag in slechts 1 dag!
U hoeft niet meer enkele jaren te wachten voordat uw haag is volgroeid. De QuickHegde zorgt voor een volwaardige dichte afscheiding waardoor uw meteen privacy creëert. 
Zodoende kunt u bepalen welke sfeer elementen u graag wilt terug zien om uw ultieme woonplezier te beleven

Wij zijn in de regio de enige aanbieder van de Quickhedge. QuickHedge is een volgroeide kant en klaar haag die overal geplant kan worden. De haag wordt direct geplant zodat u na 1 dag kunt genieten van een mooie, dichte en volgroeide haag in uw tuin. QuickHedge is verkrijgbaar in verschillende haagplanten. Beuken, haagbeuken, prunus, klimop zijn een paar voorbeelden van het grote aanbod van Quickhedge.

De lengte van de haag die u wilt planten kunt u zelf bepalen. QuickHedge wordt namelijk in  
elementen van 1 meter geplant. 
QuickHedge is er niet alleen voor de volle grond. Ook voor de verharde delen van uw tuin kunt u deze haagelementen gebruiken. QuickHedge elementen zijn namelijk ook verkrijgbaar 
in speciale plantenbakken die een prachtige afscheiding vormen op uw terras. Behalve stijlvolle haagelementen zijn bijvoorbeeld ook hagen van klimplanten verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie verkrijgen. Neem dan snel contact met ons op.

Via deze link ziet u een onder ons geplaatste Quickhedge.
http://www.youtube.com/watch?v=VHf6oMWHT6A

Quickhedge

QuickhedgeQuickhedgeQuickhedgeQuickhedge

Testimonials

Overkapping bij mijn buren
Vorig jaar heeft Hoveniersbedrijf De Tuin bij mijn buren een hele mooie overkapping gemaakt in de tuin. Ze hebben hier het hele jaar door zo\'n plezier van gehad, dat ik nu ook graag iets in deze trend zou willen in mijn tuin.

Contactgegevens