De Tuin

Social Media:

Quickhedge

Quickhedge
Een volwassen haag in slechts 1 dag!
U hoeft niet meer enkele jaren te wachten voordat uw haag is volgroeid. De QuickHegde zorgt voor een volwaardige dichte afscheiding waardoor uw meteen privacy creëert. 
Zodoende kunt u bepalen welke sfeer elementen u graag wilt terug zien om uw ultieme woonplezier te beleven

Wij zijn in de regio de enige aanbieder van de Quickhedge. QuickHedge is een volgroeide kant en klaar haag die overal geplant kan worden. De haag wordt direct geplant zodat u na 1 dag kunt genieten van een mooie, dichte en volgroeide haag in uw tuin. QuickHedge is verkrijgbaar in verschillende haagplanten. Beuken, haagbeuken, prunus, klimop zijn een paar voorbeelden van het grote aanbod van Quickhedge.

De lengte van de haag die u wilt planten kunt u zelf bepalen. QuickHedge wordt namelijk in  
elementen van 1 meter geplant. 
QuickHedge is er niet alleen voor de volle grond. Ook voor de verharde delen van uw tuin kunt u deze haagelementen gebruiken. QuickHedge elementen zijn namelijk ook verkrijgbaar 
in speciale plantenbakken die een prachtige afscheiding vormen op uw terras. Behalve stijlvolle haagelementen zijn bijvoorbeeld ook hagen van klimplanten verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie verkrijgen. Neem dan snel contact met ons op.

Via deze link ziet u een onder ons geplaatste Quickhedge.
http://www.youtube.com/watch?v=VHf6oMWHT6A

Quickhedge

QuickhedgeQuickhedgeQuickhedgeQuickhedge

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens