De Tuin

Social Media:

Moderne tuin

Moderne tuin sfeer impressie zij foto
Een buitenruimte met een invulling van een modern lijnenspel en diverse tinten. Verwerking van diverse materialen zoals hout, bestrating/tegels, in het oog springende  beplanting en mooie decoratieve elementen. Wij houden hierbij rekening met een goede verhouding van beplanting en andere materialen. Het gaat tenslotte om het creëren van een tuin met het juiste karakter en het verwerken van de persoonlijke wensen van zijn bewoner. Zo wordt op een individuele manier de buitenruimte ingevuld. 

Wij helpen u graag aan uw nieuwe tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Uitgelichte tuinen vindt u hieronder, klik op de omschrijving:

Moderne tuinen

Moderne tuin sfeer impressie zij fotoModerne tuin Sfeer impressie met lavendelModerne tuin sfeer impressie met lavendelModerne tuin close up water element

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens