De Tuin op tafel

De Tuin op tafel

De beleving, de sfeer, de passie en inspiratie.

Heeft u een nieuw huis gekocht of is uw tuin of toe aan een opknapbeurt. Heeft u geen groene vingers? Wij gaan graag de uitdaging met u aan.

De Tuin moet een oase van rust en ontspanning zijn. Laat ons u meenemen naar een nieuwe beleving van uw tuin in een aantal stappen. Vertel ons waar u van houdt. Misschien gezellig met vrienden of familie eten, of misschien liever in de zon, in alle rust een boek lezen. Wij helpen u aan de juiste tuin.

Ervaar sfeer in uw nieuwe tuin

Wij zijn alles in één op tuingebied; Een hovenier, een tuinvormgever, een timmerman en alles wat u meer kunt bedenken. De Tuin gaat niet snel een uitdaging uit de weg. Het liefst doen wij waar we goed in zijn, namelijk een nieuwe ontspanningsplek voor u creëren in de buitenlucht.

In onze uitgebreide en recent vernieuwde showroom krijgt u letterlijk “De Tuin op tafel ”. Met diverse structuren en kleuren kunt u de combinatie van diverse materialen beleven. Wat voor sfeer wordt hiermee gecreëerd en hoe voelt u zich in die sfeer. Misschien neigt u wel naar heel iets anders dan wat u voorheen in gedachten had.

Graag geven wij u ook een stukje vrijheid in ons bedrijf, Wij begrijpen dat er veel op u af kan komen, wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Met onze Woodbags kunt u langs de materialen lopen en eventuele monsterstukjes in uw Woodbag plaatsen. Uw Woodbag neemt u mee naar de tafel, waar er vervolgens gebrainstormd wordt over de kwaliteit van de materialen en het gebruik van de materialen.

De complete tuin

Één geheel, één plek, jouw tuin

Meer dan alleen de tegels en de beplanting, wij als tuinvormgevers geven u het complete plaatje.

De Tuin kan u alles in één bieden. In onze showroom hebben wij diverse elementen tentoongesteld staan die in uw tuin verwerkt kunnen worden. Denk hierbij aan een muurelement dat weerbestendig is en in kleur en maat naar keuze gemaakt kan worden. Daarnaast is er de verlichting, een erg belangrijk element dat in de avond de sfeer in uw tuin bepaalt. Verder hebben wij ook de mogelijkheid om tuinmeubelen voor u te verzorgen. Met ons concept bieden wij u als kleinschalig bedrijf graag de luxe om persoonlijk contact met ons te hebben, zodatwe écht naar uw wensen kunnen luisteren.

Deel dit verhaal

Weer genieten?

Ook (opnieuw) genieten van je tuin?
Neem contact met ons op en we maken er iets moois van!

Andere artikelen

Marcella Went

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut tincidunt tincidunt erat. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum fringilla pede sit amet augue. Praesent egestas tristique nibh. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Nullam sagittis. Cras sagittis. Phasellus a est. Etiam ultricies nisi vel augue. Nunc sed turpis.