Aanleg

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf De Tuin heeft alle expertise en al het benodigde materieel in huis om de tuinaanleg tot in de puntjes uit te voeren. En stuiten we op onvoorziene obstakels in de grond, dan zorgen we in overleg met u voor een passende oplossing. 

Tuin Stijlen

IMG_4784

Gezinstuin

Dé plek voor het gezin, rekening houdend met de kinderen. Een tuin waar overzicht is, waar bewoners zich terug kunnen trekken uit het drukke dagelijkse bestaan en tot zichzelf komen. Wij houden rekening met kinderen, creëren een mooi rustpunt voor ouders en maken er een mooi samenspel van. Een stukje natuur waar het heerlijk vertoeven is voor ravottende kinderen op het gazon terwijl u op uw eigen wijze geniet.

IMG_7532

Moderne Tuin

Een buitenruimte met een invulling van een modern lijnspel en diverse tinten. Verwerking van diverse materialen zoals hout, bestrating/tegels, in het oog springende beplanting en mooie decoratieve elementen. wij houden hierbij rekening met een goede verhouding van beplanting en anderen materialen. Het gaat tenslotte om het creëren van een tuin met het juiste karakter en het verweken van de persoonlijke wensen van zijn bewoner. Zo wordt op een individuele manier de buitenruimte ingevuld. 

Stadstuin

De Stadstuin

“Horend bij de stad”en uw eigen stukje buiten creëren. Soms moet er door het kleinere oppervlakte voorzichtig omgegaan worden met de inrichting hiervan. het is belangrijk en een kunst om het niet te vol in te richten. Wij zoeken altijd de uitdaging om tegengewicht te brengen zodat , midden in een drukke stad , een rustpunt wordt gecreëerd. Alles is mogelijk, maar het moet wel duidelijk zijn. De tuin biedt de bewoners een eigen plek, een groene doorloop van hun woonkamer. Mensen moeten zich kunnen relaxen ook al is er weinig ruimte. 

hoveniersbedrijf de tuin vlaardingen

Watertuin

Water brengt tuinen tot leven, kalmeert door het rustgevende karakter en vermindert stress. In de Chinese leer “Feng Shui” staat water naast rustgevend voor inspirerend en het brengen van geluk.
Wij adviseren u in de keuze bij het kiezen voor een passende waterpartij. Denk hierbij aan een Japanse waterpartij, een natuurlijke vijver, een watertafel of strakke tuin met moderne water elementen. Kies voor water in de tuin en geniet tevens van de aantrekkingskracht op dieren.

Ook een mooie tuin?

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail

Wilt u ook uw tuin onder handen laten nemen?

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor úw tuin kunnen betekenen?
Wij praten er graag verder over, bij ons op kantoor of bij u thuis.
Op afspraak natuurlijk.  

Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen of via het formulier contact opnemen

Telefoon: +31 (0)10 248-0704
E-Mail: info@detuin.info

Marcella Went

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut tincidunt tincidunt erat. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum fringilla pede sit amet augue. Praesent egestas tristique nibh. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Nullam sagittis. Cras sagittis. Phasellus a est. Etiam ultricies nisi vel augue. Nunc sed turpis.