Ontwerp

Het tuinontwerp

Hoveniersbedrijf De Tuin bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet.  

Een tuinontwerp ligt er niet zomaar. Een goed ontwerp vereist een juist begrip van de wensen van de opdrachtgever. Om die wensen te integreren in onze creativiteit, werken we met een vierstappenplan.

Het vierstappenplan

Tuinprofessional

1. Kennis maken

U komt bij ons op bezoek , wij bespreken uw wensen en inspireren u in onze showroom en vertellen  met passie over de producten waar wij graag mee werken.

Showroom

2. Bezoek aan huis

Wij komen bij u thuis langs. Meten de tuin in , bekijken de situatie , de grondsoort, zonstand en de sfeer van de omgeving en gaan voor u aan de slag!

image (3)

3. Presentatie (schets)ontwerp

Het (schets)ontwerp wordt aan u gepresenteerd. We maken een moodboard met ‘echte’ materialen. De sfeer van uw nieuwe tuin ‘ komt tot leven! ’

IMG_0812

4. 2D en 3D presentatie

Heeft u gekozen voor het luxe pakket, dan volgt er nog een extra afspraak. Uw toekomstige tuin wordt in een levendige 3D beleving aan u gepresenteerd. U beleeft ‘De Tuin’ ! 

Benieuwd wat we voor je kunnen maken aanleggen of onderhouden?

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor úw tuin kunnen betekenen?
Wij praten er graag verder over, bij ons op kantoor of bij u thuis.
Op afspraak natuurlijk.  

Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen of via het formulier contact opnemen

Telefoon: +31 (0)10 248-0704
E-Mail: info@detuin.info

Marcella Went

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut tincidunt tincidunt erat. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum fringilla pede sit amet augue. Praesent egestas tristique nibh. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Nullam sagittis. Cras sagittis. Phasellus a est. Etiam ultricies nisi vel augue. Nunc sed turpis.